Monipuolista palvelua ammattitaidolla

Hieronnat

❈Hermoratahieronta

Hermoratahieronta

on ihmisen kokonaisvaltaista kehonhoitoa. Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla ja aivot huolehtimaan tehtävistään.

Yksi hoitokerta kestää 1,5 - 2 tuntia. Hoito tehdään ohuiden vaatteiden päältä esim.urheilukerrasto. Aluksi hermoratahieronta on hyvä tehdä vähintään 5 kertaa viikon välein, että saadaan hermosolut toimeliaiksi. Tämän jälkeen hoitoja jatketaan 2-4 viikon välein.

Hoidon alkuvaiheessa asiakkaalle saattaa tulla ns. paranemiskriisi, sen aiheuttaa kuona-aineiden tehokas poistuminen kehosta erityselinten toiminnan tehostuessa. Oireet ilmenevät esim. päänsärkynä, ihottumana, kipujen pahenemisena, kuumeena, ripulina jne. Nämä oireet ovat kuitenkin aina ohimeneviä ja häviävät hoidon jatkuessa. Kaikille näitä tuntemuksia ei kuitenkaan tule.

Hermoratahieronta sopii kaikille ja kaikenikäisille. Ainoana poikkeuksena on raskaus, juuri tehty leikkaus (2 kk väli leikkauksesta) ja elinsiirtopotilaat.

Mihin sairauksiin on saatu apua?

allergiat, niska- ja hartiakipu, astma, päänsärky, diabetes, reuma, halvaantuminen, ruoansulatus- ja imeytymishäiriöt. hormonaaliset häiriöt, selkäkipu, ihottuma, sydän-, maksa- ja munuaisvaivat, kolmoishermovaivat, unettomuus, lapsettomuus, vatsavaivat, migreeni, vauvan koliikki sekä määrittelemättömät kivut tai vaivat


Klassinen hieronta

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi.
Hieronalla saadaan parannettua nivelten liikkuvuutta, rentoutettua lihasjännityksiä sekä lievitettyä kipua ja sterssiä.

ESTEET HIERONNALLE:

pahanlaatuiset kasvaimet, verisuonitaudit, verenvuototauti, akuutit vammat, ihosairaudet, murtumat, tyrä, tulehdukset, ihon tunnottomuus, laskimotukokset, suonikohjut, pinnalliset verisuoniproteesit, humala tai krapula, infektiosairaudet, palo-ja paleltumavammat, ärtyneet luomet, kystat, vaikea osteoporoosi, tarttuvat taudit esim. syyhy

Purentalihasten hieronta

Hampaiden narskuttelu. purentaongelmat ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille sekä aiheuttaa migreeni kohtauksia.

Purentalihasten hieronnassa käsitellään aina niskan ja kaulan alueen lihakset, purentalihakset ulko ja- sisäpuolelta sekä päänalue.

Fysikaaliset hoidot

TNS-sähköhoito

TNS- hoidon tavoitteena on kivun lievittäminen ja hoito voidaan antaa erilasiin kipu tiloihin.  Hoitoa annetaan elektrodien kautta ja keskimääräinen hoitoaika on 20-40min.


ESTEET HOIDOLLE:

Sydämentahdistin, rytmihäiriöt, epilepsia, vaurioita ihoalueella, kasvain  ihoalueella, tunnoton alue ja raskaus 

Ultraääni hoito

US hoidolla saadaan veren virtaus kudoksissa lisääntymään, plasman valkuaisaineet kulkeutumaan kapilaarien seinämien läpi kudokseen, kiihdytettyä kudoksen aineenvaihduntaa, lihaspasmit laukeamaan, nivelten liikkuvuus paranemaan.

Hoitoaika ultraäänellä vaihtelee 3-15min välillä. 

ESTEET HOIDOLLE:

Tunnottomat ihoalueet, tulehtunut kudos, verenvuototaipumus, pahanlaatuiset kasvaimet, sydänsairaus 

  •    Sädehoidon jälkeen  lääkärin luvalla n.6kk jälkeen
  •  Jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin kerrothan siitä esitietolomakkeessa. 


Fasciakäsittely

Fasciakäsittelyn tavoitteena on parantaa lihaksen liikkuvuutta, lievittää kipua, poistaa leposärkyä sekä kuormituskipua, saada lihastasapaino ja liikemalli normalisoitua, painekipuarkuuden poistaminen, edistettyä sidekudoksen paranemista sekä poistaa kiinnikeitä.

Hoito instrumentteina voidaan käyttää esim. rautaa, muovia tai puuta. Kalvoja voidaan käsitellä myös käsin venyttämällä, imukupeilla, pallolla ja foamrollerilla sekä kinesioteippauksella.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta voidaan käyttää kivun lievitykseen, liikkeen tai liikemallin ohjaukseen, liikkeen laatuun, nivelten toiminnalliseen tukemiseen liikelaajuutta rajoittamatta sekä turvotuksiin ja mustelmiin.

Personal Training 

Personal Training

on henkilökohtaista valmennusta, jossa tehdään juuri sinulle suunniteltu ohjelma tavoitteidesi mukaan ottaen huomioon lähtötaso sekä mahdolliset rajoitteet.  

Tavoitteesi voi olla vaikka elämäntapamuutos, energiatasojen lisääminen arkeen, painonpudotus, kiinteytys, parempi ryhti tai vaikka työkyvyn ylläpitäminen.